Om du vill ha en perfekt gräsmatta utan att anstränga dig är Automower® maskinen för dig!

Tyst, batteridriven och helautomatisk klipper den hela tiden – och du kan ägna din tid åt andra saker. Automower® arbetar självständigt, ofta i oregelbundna mönster. Det fina gräsklippet återförs till gräsmattan i form av gödning. Automower® drivs av batteri och avger därmed inga avgaser. Automower® arbetar tyst och diskret.

När du köper en Husqvarna Automower® får du inte bara en världsledande produkt och perfekta resultat – du får 20 års erfarenhet och expertis på köpet. Vi finns till hands och erbjuder support hela vägen – från installation till service.

Perfekt klippresultat i branta sluttningar

Husqvarna Automower® med bättre grepp och lägre vikt klarar av lutningar på upp till 45 % (24°).

Grannskapsvänlig robotgräsklippare

Med en låg ljudnivå på bara 58 dB(A) kan Automower® arbeta i trädgården utan att störa. En robotgräsklippare som är snäll både mot din gräsmatta och dina grannar.

Låt trädgården vara komplex

Husqvarna Automower® tar hand om alla trädgårdar oavsett komplexitet och terräng – med hjälp av passagehantering och inbyggd lutningshantering.

Perfekt gräsmatta

Vill du få mer tid över till sådant som är viktigt för dig? Att köpa en robotgräsklippare är ett beslut som förenklar din tillvaro för gott. Njut av en perfekt gräsmatta året om, utan att själv behöva anstränga dig.

Marknadens bästa

Vi saluför en produktlinje från ett enda företag – det behövs inte mer. Husqvarna har med sin Automower lyckats skapa en unik produkt som dominerat marknaden för robotgräsklippare i över 20 år nu.

R

Perfekt gräsmatta

Njut av en perfekt gräsmatta året om.

Individuell offert

Kostnaden baseras på dina behov.

Marknadens bästa

Husqvarna Automower – för bästa resultat.

Lita på oss

Vi har installerat robotgräsklippare i över 20 år.

Komplett service

Allt ingår. Från behovsanalys till installation.

Hela Skåne

Vi gör hembesök i Kristianstad och övriga Skåne.

Beskrivning

Du får alltid ett bra resultat utan egen ansträngning. När du en gång har installerat Automower® ser den på egen hand till att din gräsmatta är bra klippt, utan inblandning från din sida — vare sig du är hemma, på kontoret eller på semester. Kort sagt, som gjord för dig som tycker det är viktigt att ha en välklippt gräsmatta, men inte tycker om arbetet. När det är dags att ladda upp batteriet, hittar Automower® själv till sin laddstation.

Automower® är konstruerad för att klippa gräset lika väl på den enklaste av gräsmattor som i den mer komplexa trädgården. När ett hinder som t ex ett träd är i vägen, backar Automower® bort från hindret och väljer en ny klippslinga. Roboten reagerar på samma sätt när det gäller exempelvis barn eller husdjur. Automower® skadar ingen.

Installation

Pris för helhetslösning med robot samt installation offereras med hjälp av följande faktorer:

Storlek på trädgård

Antal öar (rabatt, damm, träd, gångar, stenar mm)

Kontakta oss för fri offert!

För offert – kontakta oss på 044-311848 eller fyll i formuläret

TA KONTROLL MED EN SMARTPHONE

Få fullständig kontroll över din Husqvarna Automower® var du än är med vår nya mobilapp.

Ta kontroll med GPS-spårning

 

Automower® Connect ger dig fullständig kontroll hela tiden. Tack vare GPS-spårning och anslutning via mobiltelefonnätet kan du aktivera start, stopp och schemaläggning med din smartphone. Du kan också använda appen för att spåra gräsklipparen om den stoppas eller stulits.

Hämta iOS-appen

Hämta Android-appen

Anslut Apple Watch

Med Automower® Connect-appen, som är kompatibel med Apple Watch, är det nu ännu enklare och trevligare att äga en Husqvarna Automower®. Med de mest väsentliga funktionerna i smartphoneappen kan du snabbt starta, parkera, stanna och kontrollera statusen för robotgräsklipparen – från handleden.

HUSQVARNA REKOMMENDERAR

Grundmodellen

Ett bra val för mindre gräsmattor

Lär dig mer om AUTOMOWER® 105