Om du vill ha en perfekt gräsmatta utan att anstränga dig är Automower® maskinen för dig!

Vi är experter när det kommer till skogs- och trädgårdsmaskiner.
Vår verkstad erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive installation, reparation, underhåll och hantering av garantireklamationer.

Att regelbundet serva dina maskiner hos en auktoriserad återförsäljare är viktigt för att undvika problem orsakade av slitage, materialtrötthet och felaktiga inställningar. Utöver att ha en säker och väl fungerande maskin, kan du också förlänga dess livslängd, sänka driftskostnaderna och undvika oönskade maskinavbrott.

Perfekt klippresultat i branta sluttningar

Husqvarna Automower® med bättre grepp och lägre vikt klarar av lutningar på upp till 45 % (24°).

Grannskapsvänlig robotgräsklippare

Med en låg ljudnivå på bara 58 dB(A) kan Automower® arbeta i trädgården utan att störa. En robotgräsklippare som är snäll både mot din gräsmatta och dina grannar.

Låt trädgården vara komplex

Husqvarna Automower® tar hand om alla trädgårdar oavsett komplexitet och terräng – med hjälp av passagehantering och inbyggd lutningshantering.

Perfekt gräsmatta

Vill du få mer tid över till sådant som är viktigt för dig? Att köpa en robotgräsklippare är ett beslut som förenklar din tillvaro för gott. Njut av en perfekt gräsmatta året om, utan att själv behöva anstränga dig.

Marknadens bästa

Vi saluför en produktlinje från ett enda företag – det behövs inte mer. Husqvarna har med sin Automower lyckats skapa en unik produkt som dominerat marknaden för robotgräsklippare i över 20 år nu.

Komplett service

Allt ingår. Från behovsanalys till installation.

Individuell offert

Kostnaden baseras på dina behov.

Hela Skåne

Vi gör hembesök i Kristianstad och övriga Skåne.

Lita på oss

Vi har installerat robotgräsklippare i över 20 år.

Gräsklippare för alla gräsmattor

Du får alltid ett bra resultat utan egen ansträngning. När du en gång har installerat Automower® ser den på egen hand till att din gräsmatta är bra klippt, utan inblandning från din sida — vare sig du är hemma, på kontoret eller på semester. Kort sagt, som gjord för dig som tycker det är viktigt att ha en välklippt gräsmatta, men inte tycker om arbetet. När det är dags att ladda upp batteriet, hittar Automower® själv till sin laddstation.

Automower® är konstruerad för att klippa gräset lika väl på den enklaste av gräsmattor som i den mer komplexa trädgården. När ett hinder som t ex ett träd är i vägen, backar Automower® bort från hindret och väljer en ny klippslinga. Roboten reagerar på samma sätt när det gäller exempelvis barn eller husdjur. Automower® skadar ingen.

Installation

Pris för helhetslösning med robot samt installation offereras med hjälp av följande faktorer:

Storlek på trädgård

Antal öar (rabatt, damm, träd, gångar, stenar mm)

Ladda ned Automower® Connect-appen

Att bli gräsvårdsexpert är verkligen lika enkelt som att ladda ned en app – Automower® Connect. I appen kan du fjärrstyra robotgräsklipparen, ändra inställningar och scheman, och integrera ditt smart hem-system

Husqvarna® NERA – En ny era av robotgräsklippning utan slinga

Nytt under 2023: Robotgräsklipparna i Automower® NERA-serien med Husqvarna® EPOS™ Plug-in Kit för en installation helt utan begränsningskablar – justera och anpassa dina virtuella gränser beroende på säsong och gräsmattans behov.