Alla maskiner som någonsin byggts behöver service

Husqvarna grundades för mer än 325 år sedan och våra maskiner är några av världens bästa. Men även en Husqvarna behöver underhåll för att bevara sitt värde över tid och för att du ska få maximal funktion och drifttid.

Vinterservice

Välj mellan bas service och bas service plus.

 

Tillval för service

Hämtning och lämning 400 SEK
Vinterförvaring 300 SEK
Genom att regelbundet få maskinen servad hos en återförsäljare kan du undvika problem till följd av slitage, materialtrötthet och felaktiga inställningar. Du får inte bara en säker och välfungerande maskin utan du kan dessutom förlänga dess livslängd, sänka driftskostnaden och undvika maskinavbrott.

För service och reparation har vi vår egen verkstad här på Lövens där kunnig personal med lång erfarenhet servar din maskin.

Vi servar & reparerar Husqvarna m fl.

Husqvarnas inspektion före leverans

Eftersom vi gör en inspektion före leverans kan du förvänta dig att Husqvarna-produkten kan börja användas direkt vid leverans. Produktens alla säkerhetsfunktioner har testats och bekräftas vara fullt fungerande. Du kan också förvänta dig att få relevant produktutbildning

Kontinuerlig service

Om dina maskiner får regelbunden service minimerar du risken för oväntade driftstopp. Servicen inbegriper en komplett genomgång som börjar med en funktionskontroll som omfattar både drift-och säkerhetssystem. För att garantera utrustningens kvalitet rekommenderar vi bara originalreservdelar från Husqvarna. Slutligen testkörs enheten, sedan rengörs och levereras den dig tillsammans med en komplett servicerapport.

Installationsservice för Automower

Även om du har möjlighet att installera Automower själv rekommenderar vi att den lokala återförsäljaren installerar enheten. De har erfarenhet och utbildning i att installera den på det mest effektiva sättet.

Kontakta oss för fri offert!

För offert – kontakta oss på 044-311848 eller fyll i formuläret